Special løsninger

Designløsninger kan være mange ting, lige fra en mere konventionel tanke med et lille tvist - til en decideret ud-af-boksen-tanke. Det kan fx være helt særlig skilteform, en særlig højde og belysning, et lækkert grafisk design, særlig anvendelse af print og folier, et unika værk skabt nøjagtig til en bestemt kunde eller en bestemt funktion eller.........

I virkeligheden er det kun fantasien, der sætter grænser - og ind imellem naturligvis også en rent praktisk eller teknisk begrænsning, som vi bare ikke kan løse eller anbefale. Men vores viden, erfaring og omfattende bagland at trække på, så er vi klar til at tage konstruktivt fat som en aktiv medspiller i processen mod at få skabt virkelighed ud af en designidé eller et designønske.

Design løsninger

Design løsninger kan være mange ting, lige fra en mere konventionel tanke med et et lille tvist - til en decideret ud-af-boksen-tanke.

Det kan fx være helt særlig skilteform, en særlig højde og belysning, et lækkert grafsik design, særlig anvendelse af print og folier, et unika værk skabt nøjagtig til en bestemt kunde eller en bestemt funktion eller.........

I virkeligheden er det kun fantasien, der sætter grænser - og ind imellem naturligvis også en rent praktisk eller teknisk begrænsning, som vi slukørende må meddele fra vores tekniske bagland.

Men vores viden, erfaring og omfattende bagland at trække på, så er vi klar til at tage konstruktivt fat som en aktiv medspiller i processen mod at få skabt virkelighed ud af en designidé eller et designønske.

Har du en skilteidé som vi skal i dialog om?

 

Kontakt os her