Portaler & Udhængsskilte

Facadeskilte dækker mange løsninger - herunder fx også portaler og udhængsskilte. 

Portaler er i sagens natur en meget synlige identifkation og skal lede brugerne hen mod en indgang foruden af understøtte virksomhedens eller butikskædens brand. Et udhængsskilt er særligt i bymæssige omgivelser et vigtigt skilt fordi det monteres vinkelret  ud fra facaden for derved at fange forbipasserendes opmærksomhed. Udhængsskilte benyttes ofte som supplement til andre facadeskilte.

Og uanset hvilken funktion en skilteløsning til facaden har, så er det vigtigt at det passer til bygningens arkitektur, til kædens, virksomhedens eller organisationens brand - og selvfølgelig også til omgivelserne, fx om et facadeskilt er i overensstemmelse med myndighedernes regler og bestemmelser - eller ejeres vedtagne skiltemanualer.

Det er desuden vigtigt at få rådgivning om og tage stilling til materialer og overfladebehandling foruden tage hensyn til dag-/afteneffekten så portalen eller udhængsskiltet yder den højest mulige kommunikative effekt.

BN producerer på egen fabrik og har udover erfarne konsulenter og projektledere både tegnestue og teknisk produktudvikling til at hjælpe på vej med at designe og vælge det rigtige udtryk i forhold til materialer, udtryk, arkitektonisk stil og kvalitet. Vi søger altid løsninger, der skal fungere i praksis og have en holdbarhed som række mange år frem. BN er med jer hele vejen og sikrer at vi kommer i mål.

 

Udhængsskilte

Udhængsskilte er i bymæssige omgivelser et særdeles vigtigt skilt. Udhængsskilte monteres oftest vinkelret ud fra facaden og man opnår derved at fange opmærksomheden fra forbipasserende – også på lang afstand. Udhængsskilte benyttes ofte som supplement til facadeskilte og kun fantasien sætter grænser for udformningen. Lyskasser produceret med fodplader fra BN leveres altid efter EN-1090 certificering - så har I dokumentationen i orden.

Portaler

Facadedesign med anvendelse af indgangsportaler underbygger ens brand og sikrer maksimal synlighed sammen med en naturlig logisk orientering.
Man kan skabe en særlig sammenhæng mellem bygninger, facader og ens brand ved at anvende porte, portaler og et gennemarbejdet facadedesign, som sikrer en rød tråd i fx et kædesamarbejde med forskellige lokationer i forskellig bygningsmasse.

Vil du vide mere om portaler og udhængsskilte?

 

Kontakt os her