Folie & Print

Folie og printløsninger bør vælges ud fra behov og placering. Hvis ønsket er at dekorere vinduespartier kan print, sandblæst folie, OneWay folie typisk anvendes.

Hvis det drejer sig om glaspartier indendørs fx på kontor- og mødelokaler, anvendes ofte frosted/sandblæst folie, farvede transparente folier eller farvede dækkende folier. 

Vinduespartier

Glas er et vigtigt element i en stor del af den moderne arkitektur - således også i både detailhandel og hos virksomheder. Glaspartier indbyder til folie- og printløsninger, som er relativt mindre omkostingstung skiltning, der tilmed er nem at skifte.

Folie og print anvendes i stor udstrækning som afsender af budskaber eller som dekoration på butiksruder og i øvrigt hvor netop folier og print kan avendes i forhold til underlag og klæbeevne.

Folie- og printløsninger anvendes også større og større udstrækning som dekoration indendørs fx i form af wallpaper som opklæbes på en bæredygtigt underlag.

Udsmykning og diskretion

Det giver udfordringer, når arkitektur med meget glas tages i brug, fordi glassets gennemsigtigheden ikke altid er en fordel for sikkerhed og arbejdsmiljø.  Grafisk udsmykning er ofte svaret på disse udfordringer. En typisk arbejdsplads kan lynhurtigt forvandles og giver designeren mulighed for at anvende en hidtil uset bred vifte af materialer og med total fleksibilitet. 

Grafisk udsmykning er også effektiv som permanent udsmykning i nye bygninger, hvor det kan skabe tiltrængt afveksling i ellers kedelige kontorlandskaber og indføre nye pejlemærker, der hjælper folk med at finde rundt.

Med folier, print på klare materialer  og med sandblæste effekter kan vi opfylde de primære formål, som oftest er af diskretion og afskærmning. Samtidig skabe den grafiske udsmykning sikkerhed, som man undgår at kollidere med glasfladerne og komme til skabe. Den grafiske udsmykning af glasflader laves så lyset fortsat kan passerer gennem materialet.

Vil du vide mere om udsmykning med folie, print og bannere?

 

Kontakt os her

Se også Instore løsninger