Pyloner & Monolitter

Pyloner rager op i landskabet og er i sin natur en effektfuld, iøjefaldende skiltetype som - afhængig af størrelsen – kan ses på lang afstand. Pyloner er derfor velegnede til fjernkending og placeres ofte strategisk så de er synlige i de rette vinkler i forhold til omgivelser og infrastruktur.

BN producerer oftest på egen fabrik og har udover erfarne konsulenter og projektledere både tegnestue og teknisk produktudvikling til hjælpe på vej med at designe og vælge det rigtige udtryk med hensyntagen til materialer, udtryk, arkitektonisk stil og kvalitet. Vi søger altid løsninger, der skal fungere i praksis og have en holdbarhed som række mange år frem. BN er med jer hele vejen og sikrer at vi kommer i mål, også når det gælder statiske beregninger, myndhedsansøgning og dokumentation.

 

Pyloner

Pyloner finder anvendelse steder, hvor facadeskiltning ikke giver den ønskede profilering af serviceområder, butikker og virksomheder ved veje og knudepunkter.  Pyloner leveres typisk med plane og buede fronter eller specielt fremstillet efter ønske. 

Pyloner anvendes i store og mindre udgaver udendørs. Indendørs udgaver er typisk mere detaljerede og kaldes ofte her monolitter eller steler. Standerskilte til henvisning ved indkørsler og lignende er godt supplement til pyloner.

Pyloner og standerskilte i kombination giver optimal fokus på virksomheden eller organisationen.

Monolitter og fanestandere

Monolitter og steler kan bruges som betegnelse af mindre - ofte ubelyste - pyloner. Monolitter og steler er også fritstående skiltning, og anvendes hvor pladsen er mere trang ekler man ønsker et særligt design som brugerne lægger mærke til i øjenhøjde. Monolitter og steler leveres typisk med plane og buede fronter, eller specielt fremstillet efter ønske.  Som en særligt udgave af en monolit eller pylon findes fanestanderen, som er et pylontop, der er fatsgjort på ét ben. Monolitter og steler anvendes mange gange også som henvisningsskilt eller som en del af en større udendørs eller indendør wayfinding.

Vil du vide mere om pyloner, monolitter og fanestandere?

 

Kontakt os her