Cases øvrige kundeområder

BN har siden 1962 beskæftiget sig med skiltning til virksomheder og organisationer - og har såleders en meget stor og langvarig erfaring med med både store og små skliteløsninger.

Vi kan sammensætte og visualisere en skilteløsning til jer, som er både synlig, tilstrækkelig og kvalitetsbetonet. Samtidig formår vi at lytte til og forstå jeres behov, så vi rammer det bedst mulige match af tilpas skilte, fleksibilitet og sidst med ikke mindst  med respekt for jeres investeringen i profil og identitet.

Vi har erfaringen, kapaciteten og kreativiteten til at levere den vifte af specialløsninger, der også forbindes med moderne organisationer. Det gælder såvel indendørs som udendørs fx digital skiltning, monoliter og facadeskiltning. 

Kvaliteten af skiltningen på din arbejdsplads, den omhu, hvormed den udføres samt ikke mindst den måde medarbejdere, besøgende o.a. modtages og ledes rundt ved hjælp af  logisk orientering - er med til at vedligeholde organisationens brand og sender et positivt signal til alle i omverdenen.

Vil du vide mere om skiltning til lige præcis din virksomhed eller organisation, så kontakt os nedenfor.

Kontakt os her

 

Udvalgte cases Øvrige kundeområder

Uddannelses- institutioner

Flere referencer