Øvrige udendørs skilte

Even & Arch

EVEN & ARCH er et modulopbygget skiltesortiment. Even er kendetegnet ved flad skilteflade - og er en tidløs skilteløsning med skarpe linjer og et enkelt design – mens Arch er kendetegnet ved elegante buede fronter og en skulpturelle designet form. Even & Arch leveres i kombinationer af

pyloner | vægskilte | vingeskilte | henvisningsskilte | standerskilte

som alle produceres i en række standardstørrelser - men også i andre mål mod ekstrabetaling. Sortimentet leveres i RAL-farve og med tekster og grafik som folie eller som digitalprint.

Hent oversigt

Compass

Et udendørs skiltesystem fra Modulex med utallige anvendelsesmuligheder som stander - og henvisningsskilte, hvor cylinder- eller trapezformede standere (ID 175 eller ID 250) kan kombineres med et udvalg af flade skilte. Skab på den måde jeres helt egen løsning.

Skiltesystemet er anvendeligt til at identificere steder og udvendige arealer, ligesom systemet egner sig godt til at formidle virksomhedens visuelle identitet. Skiltene kan tilpasses ethvert visuelt krav og leveres i valgfrie RAL farver og med dekorationsmuligheder med print- eller folieløsninger.

Vil du vide mere om udendørs skiltetyper?

 

Kontakt os her

Informationsskabe

Informationsskabe finder anvendelse til mange informative formål - og disse skiltetyper står i dag ved mange kirker, boligforeninger, grundejerforeninger, sportsklubber, skoler og virksomheder.

Når man vil informere skal rammen være i orden. Informationsskabene lever op til høje krav til både materialevalg og bearbejdning og leveres standard i alu/sølv anodisering og kan derudover leveres i mange RAL farver.

Det brede program med mange forskellige størrelser, belysning, tekstfelter, kanter, standerben og andet tilbehør gør, at næste alle ønsker kan opfyldes. Skabene fremstilles tillige i specielle størrelser efter ønske.

Bannere og flag

Et reklamebanner giver en høj synlighed og har sin styrke i at kunne monteres næsten alle steder og er relativt hurtig at producere. Uanset om reklamen skal dække hele gavlen på en lagerbygning eller bruges som blikfang for en kampagne i en detailbutik, så gælder det om at vælge det rigtige materiale og den rette løsning.

Hvilken slags bannere eller reklameflag, du skal vælge, afhænger af hvilken situation, du skal bruge det i. Der er mange muligheder indenfor bannere, reklameflag og print. Men BN kan bistå med en gedigen løsning til de fleste formål.

Uanset om det er bannere, reklameflag og flagstænger, så er det væsentligt at man for en fornuftig investering får stor signalværdi – og for reklameflag hævet over bygninger på denne måde bliver spottet på stor afstand.