Indendørs skilte

Indendørs skiltning ledsages ofte af en god og gennemtænkt logisk orientering – eller wayfinding - som sikrer, at besøgende nemt og hurtigt bliver guidet til deres destination.

Skiltning skal være tilpas synlig uden helt at overtage omgivelserne - og må dog mange gange tilpasses eller suppleres med måske netop markante landemærke eller kendetegn som brugerne kan pejle efter. Nudging elementer sniger sig mere og mere ind i offentlige omgivelser og virker.

Uanset virkemidler skal en effektiv indendørs skiltning sikre stringent vejvisning og identifikation og i sidste ende spare besøgende og medarbejdere for nåde tid og frustrationer.

Cristallo glasskilte

Cristallo glasskilte er et elegant skiltesystem med rene og klare linier.  Skiltene er udført i sikkerhedsglas og rustfrit stål, hvilket giver skiltene et let og eksklusivt look, som kan passe ind i stort set alle former for arkitektur. Designet er minimalistisk - men med maximal udstråling.

Cristallo kan anvendes i mange funktioner fx dørskilte, bordskilte, henvisningsskilte, piktogramskilte, oversigtsskilte, flugtvejsskilte mm. Tekster, logotypes mm laserprintes på en klar eller mat polyesterfolie og lægges imellem de to lag sikkerhedsglas, hvorefter glassene klemmes fast i de rustfri stål befæstelser. Ændringer i tekster foretages derfor meget nemt.

Matrix rammer

MATRIX et elegant og funktionelt skiltesystem til udskiftelige stofbannere. Det enkle system er skabt til moderne, hurtige og udskiftelige reklamebudskaber. Løsningen sikrer stil og høj signalværdi i ethvert lokale. Selve rammen er en engangsinvestering, hvor stofbanneret kan hurtigt udskiftes af enhver uden brug af værktøj - og det unikke system sikrer, at banneret altid sidder ­flot og stramt.

Et enkelt og ­fleksibelt budskab, der er velegnet til bl.a. butikker, udstillinger, messer, varehuse mv. Pro­filerne leveres som standard i natureloxering - men kan også leveres lakeret i RAL farve.

Vil du vide mere om indendørs skilte?

 

Kontakt os her

Modulex skilte

Infinity

Infinity Classic er den perfekte løsning til komplekse projekter. Det en perforeret bagplade,der gør det muligt at fiksere sprøjtestøbte plastclips. Du kan derfor samlepaneler i forskellige formater, fuldstændig tilpasset hinanden og der er mulighed for at udvikle systemet yderligere efter behov.

Infinity kan også anvendes uden bagplade, men med et mellemstykke og fikseringsclips, som er mere økonomiske - serien hedder så Infinity Basic. Ønsker du en mere ”eksklusiv” løsning, kan du altid designe dit eget system eller vælge specielle materialer. Infinity systemet er med andre ord helt igennem fleksibelt og har samme kvaliteter som et fuldstændigt modulært system.

Messenger

Som alle Modulex’ skiltesystemer er Messenger Interior modulært og designet til at være udskiftelig og nem at ajourføre. Messenger leveres med plane skilteflader. De mange lighedspunkter mellem Pacific og Messenger systemerne gør det endda muligt at kombinere disse to systemer i en sammenhængende løsning.

Systemet byder på et bredt sortiment af forskellige formater tilpasset enhver situation: Vægskilte, nedhængte skilte, vingeudhængte skilte eller skilte på stander. I områder, hvor der er behov for at informationerne let kan opdateres, giver »Paperflex« systemet mulighed for at isætte print af egne dokumenter, som beskyttes af en gennemsigtig acrylplade.

Pacific

Et rent design med buede fronter og et kompakt udtryk gør det nemt at integrere Pacific i alle typer miljøer og tilbyde et komplet skiltesystem, der guider folk fra indgangen til udgangen på en diskret, enkel og tiltalende måde. Skiltene er modulære og panelerne er let udskiftelige. Dermed er det nemt at ajourføre systemet.

Pacific kommer med et bredt udbud af forskellige formater kan tilpasses enhver situation: Oversigtsskilte, henvisningsskilte eller dørskilte; vægskilte, nedhængte skilte, vingeudhængte skilte eller skilte på stander.