OM BN Skilte A/S

BN sælger, producerer og monterer udendørs og indendørs skilte på et højt fagligt niveau. Vi rådgiver og leverer til det professionelle skiltemarked i Skandinavien og har stor kompetence indenfor  design, udvikling, projektledelse produktion og montage. BN Skilte A/S har rødder tilbage til 1962 og kerneværdierne var dengang 

Godt håndværk  | Ærlig og oprigtig rådgivning |  Det vi siger, er det vi gør. 

Samme værdier er grundlæggende i dag, hvor det gode håndværk går fint i spænd med ny teknologi. BN er idag en del af Modulex skiltekoncernen - og sammen med Modulex har vi både global rækkevidde, men samtidig regional / lokal fokus.

Samlet er vi i BN 55 dedikerede medarbejdere, der brænder for at skabe positive resultater i samarbejde med vores kunder.

 

Vi er kendt for at skabe langvarige relationer.....skal vi starte en dialog?

 

Kontakt os her

Sådan tænker vi

I BN ved vi meget om skilte og hvilke værdier skilte skaber. Vi vil gerne udfordres - og evner at lytte og forstå, når nye grafiske udtryk skal oversættes til funktionelle og værdiskabende skiltedesigns.

Vi har alle produktionsprocesser i eget hus, hvilket giver både os stor fleksibilitet og effektiv styring af alle processer så vi når i mål til tiden. Siden 1971 har vi haft vores base i den nordlige del af Randers, hvor vi råder over knap 4.000 m2, fordelt på salg, tegnestue, administration, produktion og montage. BN’s kontor i Københavnsområdet ligger i i Brøndby og huser her salg, tegnestue og montage.

Samlet er vi omkring 55 dygtige og dedikerede medarbejdere, der brænder for at skabe skiltning som bliver set og husket i samarbejde med vores kunder hver eneste dag.

BN er til skilteprojekter i alle størrelser – og vi går til opgaven med lige store dele entusiasme og ydmyghed for den investering, som vi bliver bedt om at eksekvere på bedste muligt. Med BN i ryggen er I sikret både et lokalt / regionalt nærvær foruden en stærk kombination af erfaring og kompetencer.

 

 

Find medarbejder.... og find vej

Vil du vide mere om BN?